Menselijk, Speels, Vernieuwend:

Aanbod van FoolService in het kort

Trainingen

Floris is specialist op het gebied tussen jij en je organisatie en tussen je authentieke zelf en je creatieve mogelijkheden. Hij helpt managers adaptiever en creatiever worden en kunstenaars zakelijker.

Vraag hem vooral om de volgende onderwerpen: Je Creatieve Zelf, Game Design, Verhalen Vertellen, Presentatie-vaardigheden, Persoonlijke Ontwikkeling, Jouw Innerlijk Kompas, Authentiek Leiderschap,  Geld verdienen met je `Zwakheden, Ontmoeting met je Draak, Lesgeven of Proces-begeleiden voor Gevorderden.

Proces-Begeleider

Floris heeft veel kick off's en teams in tijden van verandering begeleid. Zijn aanpak (als bijv dagvoorzitter)  is activerend, luchtig doch scherp. Intuïtief balanceert hij programma en process naar nieuw inzicht of visie. Bij conferenties helpt hij de juiste toon te zetten. Zo kan hij deelnemers snel veel anderen leren kennen en durven aanspreken. Bij dagprocessen werkt hij met moderne middelen zoals Open Space, World Café of aangepaste speelse vormen. Floris komt wat dit betreft uit de Art of Hosting school, met veel eigen aanpakken.

Lezingen

Floris Koot's lezingen zijn kleurrijk, enthousiast en inspirerend. Ze hebben vaak interactieve elementen en zitten vol anecdotes.  U kunt hem boeken voor de volgende onderwerpen:

Onderwijs Voor Onze Toekomst.

Geld verdienen met je Zwakheden

Het Belang van Dwaasheid

The Gentle Revolution is hier.

Geef Zelf Vorm aan je Toekomst.

Floris sprak eerder op TEDx, in universiteiten, zelfs bij de Maagdenhuisbezetting en in Engeland op de Happy Start Up Summer Camp.


In de Etalage

Wie op vele gebieden sociale innovaties bedenkt, heeft ook unieke aanpakken aan te bieden. 

Ergens in 2019, Amsterdam

-"Express Your Voice"-

Heb jij een grote wens om vrijuit te zingen, middels je stem van je te laten horen? Ontdek je vrijheid, ontdek je moed, ontdek je authentieke eigen lied in deze workshop van Coco Joans en Floris Koot.

WERKWIJZE: We werken 2 dagen aan stembevrijding en het maken van je eigen song. Het gaat om ons jou authentieke geluid, jouw inhoud, niet om technische perfectie. We helpen je vormgeven aan wat van binnen naar buiten wil. We werken aan het vinden van jou vrijheid, kwetsbaarheid en authenticiteit. En we helpen je dat in een lied te gieten. Het weekend eindigt met de opname daarvan.

Nynke Rinzema: "Dit was zooooo'n gave workshop: Thnx so much Coco Joans en Floris Koot voor de super begeleiding. Aanrader iedereen. Er komt weer een nieuwe workshop aan."  

Marieke van den Heuvel: "Heel fijn weekend.. Echte aanrader. Heeft mij bevrijd van de schaamte voor mijn eigen stem."  

Anush: "Ik voelde een soort bevrijding en ben terug in mijn element."

ga naar facebook voor meer informatie en of opgave.

Over Floris Koot

Voor processen die verbinden, verhelderen en bevrijden

Floris is, naast trainer en coach, een ervaren publieke spreker, festival performer en creatief uitvinder in vele velden. Hij is medeoprichter van Knowmads Business School en Open Up festival. Hij is een zeer ervaren process begeleider, zowel voor individuen en groepen. Hij helpt je durven, loslaten van 'jouw idee wat het zou moeten zijn' en helpt je jezelf te verrassen met grote stappen. Met zijn intuïtie helpt hij duwen op de juiste plek.

Zijn achtergrond als docent drama en in integrale psychologie helpen zijn begeleiding scherpte en diepte te geven voorbij doorsnee trainingen.

Nog Meer Bijzonder Aanbod

Paar dingen waar we verder nog mee bezig zijn..

Workshop Zwermleiderschap

We zijn allemaal samen leider

Overal op de wereld staan initiatieven voor een betere wereld op. Het is tijd. "Wij zijn degenen waarop de wereld wacht" zegt een Native American gezegde. Sommige initiatieven zijn goed georganiseerd, anderen ontstaan bottom up door bezorgde burgers, soms boos, soms heel helpend. En terwijl we meestal workshops volgen die ons leren te leiden en organiseren moeten we ons afvragen; zijn we niet allemaal leider? Bewegen we al niet met z'n allen? Veranderen we de wereld al niet langzaam? Zijn er niet wereldomspannende netwerken die gezond verschil willen maken?

Wat onderzoeken we?

  • Wat is Zwermleiderschap en hoe werkt het?

  • Hoe is het overal al aanwezig?

  • Hoe help je een positieve zwerm bloeien?

  • Hoe zien leiderschap en dialoog eruit in een zwerm?

  • Welke rollen kun je spelen in een zwerm?

  • Practische toepassingen, zoals Intelligent Ant Design en Play Design.

  • Versterken van onderlinge netwerken en initiatieven van de deelnemers.


Integraal Onderwijs

Leren om deel te worden van de wereld

Veel te veel jongeren zijn depressief, drop outs of vervelen zich dood op school. Het systeem werkt niet meer.  Kinderen opleiden om hard te werken voor die organisaties die de wereld vervuilen is zelfs idioot, maar toch doen we dat. Hoe veranderen we dat? Met integraal onderwijs. Daarin leer je kritisch denken, het grote beeld zien waar je deel van uitmaakt, lichamelijke kracht ontwikkelen om sterker te staan onder druk en je eigen gave voor de wereld ontwikkelen. Want elk mens wil het liefst betekenisvol bijdragen. Dat is subtiel maar essentieel anders dan opleiden voor een beroep. En leidt tot wezenlijk anders onderwijs, waarin jongeren hun eigen vragen mee naar school mogen nemen en hun eigen antwoorden leren ontdekken.

The Way of the Fool

Een zeldzame workshop waar telkens een aflevering van opduikt. Leer jezelf en anderen op speelse wijzen te helpen veranderen.


SWITCHBALL
SWITCHBALL

Switchball

 Speels Sport Event

Switchball is een sport, die op speelse wijze onze samenleving recreëert en de speler alleen dan progressie oplevert, wanneer deze de, door en voor onze samenleving, gewenste eigenschappen inzet. Doel van de sport: alle deelnemers laten schitteren in hun deelname en trainen in samenwerking, flexibiliteit en sociale cohesie.

Zo kan je op drie manieren winnen. Het team met de meeste punten wint, al kan je die niet zelf met scoren verwerven. Ten tweede kun je na afloop verkozen worden tot Held en of Boeddha. In de Held worden zelfoverwinning en kwaliteit van spel beloond. In de Boeddha de speler die het meeste iedereen een winnaars gevoel bezorgde.

Ontwikkelt rond 2002 met Jan-Paul de Beer van Springlab.


Leer binnen een half uur piano spelen! Ja, dat leest u goed. Deze door Floris ontwikkelde methode leert je (met plezier!) muziek spelen op een piano en voor de rest van je leven vrij kunnen improviseren. Hier heb je vooral baat bij als je lessen haat, professioneel vast zit of niet durft te beginnen. Wil je daarna meer? Dan zul je toch echt technische lessen moeten nemen bij een muziekdocent. 

©2020 FoolService, Reitzstraat 48, 1091XC Amsterdam, Netherlands +31(6)41317056
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin